Ravne strehe

Ravna streha je konstruktivni element stavbe, ki je najbolj izpostavljen klimatskim in gradbeno fizikalnim vplivom, po svoji funkciji pa je eden od pomembnejših elementov stavbe.

Sodobno in funkcionalno

Vsak gradbeni del stavbe je potrebno projektirati po gradbeno fizikalnih zakonitostih, vgraditi kvalitetne gradbene materiale preverjenih proizvajalcev in spoštovati pravila izvedbe, posebej kvalitetno pa morajo biti rešeni vsi detajli (zaključki, priključki dilatacije in podobno). 

Ko govorimo o ravnih strehah v smislu izvajanja del in reševanja detajlov pri zaključku hidroizolacije, velikokrat prihaja do nasprotij med tehničnim znanjem in izvajanjem, zaradi česar prihaja do gradbenih škod in nezaupanja ter predsodkov v smislu funkcionalnosti. Večino takih škod je mogoče preprečiti z uporabo le malo več znanja in izkušenj. V tem primeru je dilema ali poševna ali ravna streha odveč. Ravne strehe se lahko izvajajo enostavno z upoštevanjem pravil stroke, s tem, da jih izvaja strokovno usposobljen in izkušen izvajalec.

Smo pooblaščeni izvajalec vodilnih proizvajalcev PVC, FPO, TPO, EPDM in bitumenskih materialov za ravne strehe:

Bauder, Sika, EPDM Firestone, Fragmat, FDT,...